Prodlouží podzimní finále vítěznou šňůru?

Sedm kol bez porážky a poslední čtyři zápasy přetaveny ve stejný počet vítězství. Fotbalisté Bosporu chytili ve druhé půlce podzimu vynikající formu a tým by rád parádní sérii protáhnul do dlouhé pauzy. Pak by ale museli svěřenci kouče Martina Špičky zvládnout ještě i poslední duel úvodního dílu sezóny v neděli od 14 h proti sousedům v tabulce, týmu FK SK Polanka.

Naposledy Bohumínští neuspěli 17. září doma s Bílovcem. Od té době natáhli svou šňůru výborných sedmi výsledků, kterou podtrhl i tříbodový zisk na půdě třetího mužstva divize F v Šumperku. „Tým devadesát minut poctivě pracoval, byl to opravdu z naší strany kolektivní výkon. Kluci si fakt na hřišti pomáhali a konečně jsme byli také produktivní,“ popsal výhru 2:1 trenér Martin Špička.

Jeho svěřencům se daří, přestože se kvůli vynuceným absencím dost měnila i základní sestava. „To ovšem neplatilo v Šumperku, kde jsme měnili zahajovací jedenáctku i z taktických důvodů, a vyplatilo se nám to. Teď by bylo fajn zvládnout také poslední domácí zápas podzimu a po trochu pomalejším startu by to nakonec nebyl asi vůbec špatný půlrok,“ usmál se trenér.

Bohumín okupuje šestou příčku tabulky, soupeř z Polanky je pátý. Neuvěřitelné je, že oba týmy mají po čtrnácti odehraných duelech nejenom shodný počet bodů (24), ale dokonce i navlas stejné skóre 22:15! Na vedoucí béčko Opavy ztrácejí šest bodů. Duel ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem začíná v neděli ve 14 hodin, bude ho řídit sudí Jan Krupa z Bystřice nad Olší.

Comments are closed.