Bospor už zná program letní přípravy

V sobotu od 10:15 h na hřišti karvinské Kovony čeká svěřence trenéra Martina Špičky poslední střetnutí sezóny 2022/23, kdy se postaví už jistému vítězi divize F, domácí rezervě MFK. Letní příprava bude jako vždy opět velmi krátká, ale intenzivní. Po pár dnech volna se sejde kádr mužů Bosporu v pondělí 10. července, hráči ale předtím už budou plnit individuální plány.

Hned dva dny po úvodním tréninku přijde na řadu přípravné utkání, Bospor ve středu 12. července přivítá doma od 17:30 v přáteláku orlovskou Slávii. V sobotu 15. července se v 10 hodin představí v areálu Pavla Srnička celek z Horní Suché a ve středu 19. července je v plánu od 17 hodin domácí přípravné utkání s TJ Dolní Datyně. Původně měl být soupeře Vratimov, ale vzhledem k postupu soupeře do divize se našla náhradní alternativa..

V sobotu 22. července dorazí do Bohumína tým Českého Těšína (10:00 h) a generálku před startem divize by měl poslední červencovou neděli obstarat duel předkola MOL Cupu, ovšem los domácího poháru ještě neproběhl. Mistrovská soutěž začne pro Bospor a zbylých 15 účastníků divize F o prvním srpnovém víkendu, rozlosování soutěže také proběhne v následujících dnech.

Comments are closed.