Bospor čeká v sobotu lahůdka, hraje v Karviné!

Zápasový vrchol zimní přípravy je tu! Muži Bosporu se v sobotu 25. února představí na hlavním hřišti MFK Karviná, aby domácímu týmu vzdorovali v jeho generálce před druholigovým startem. Duel bude mít výkop ve 13 hodin, otevřena bude jen hlavní tribuna Městského stadionu v Karviné-Ráji a vstup na utkání bude zdarma.

„Těšíme se moc, i když samozřejmě soupeř má obrovskou kvalitu a nachází se také v úplně jiné fázi přípravy,“ uvedl trenér FK Bospor Martin Špička, pro kterého bude mít duel speciální význam – bydlí a pracuje totiž ve městě před nedávnem ještě prvoligového účastníka. V posledním souboji s týmem Fortuna:Národní Ligy prohráli Bohumíňáci před rokem a půli v pohárovém klání v Opavě 0:9.

Bospor má za sebou nepovedený přípravný duel s Řepišti, kdy prohrál na umělé trávě v Orlové 1:2. Jedinou branku zaznamenal Jakub Padých. „Ještě před zápasem jsme měli poměrně ostrý trénink a na týmu se to podepsalo víc, než jsem čekal. Zatímco soupeř byl hodně natěšený a chtěl si zahrát dobrý fotbal, my jsme viditelně tahali nohy,“ bral poslední neúspěch zčásti na sebe kouč.

Mužstvo se dál připravuje na pokračování sezóny, kterou zahájí v neděli 19. března v Polance. „Teď chystáme přechod na přírodní trávu, rádi bychom využívali hřiště ve Vrbici. Chceme se už převážně zaměřovat na herní činnost,“ uzavřel Martin Špička. V kádru zatím není mnoho změn. V Opavě dál pokračuje v přípravě Jan Klejnot, naopak Bospor testuje polského útočníka Kamila Piekośe.

Foto: MFK Karviná

Comments are closed.