Lukáš Fluxa se vrací do čela FK Bospor

Po 735 dnech se do čela zapsaného spolku FK Bospor Bohumín vrátil Lukáš Fluxa. V září 2019 po sedmi letech ve funkci předal pozici předsedy Ivoši Cichoňovi, který na valné hromadě klubu v pátek 10. září 2021 už na funkci znovu nekandidoval. Drobných změn doznalo také složení výkonného výboru, ovšem klubová koncepce se nijak zásadně nemění.

„Bylo to mé rozhodnutí, že už nebudu pokračovat v pozici předsedy. Moc bych chtěl poděkovat všem, kteří mi při této práci pomáhali, hlavně všem členům výboru. Rozcházíme se funkcionářsky, ale ne lidsky, na fotbale se budeme pořád potkávat,“ řekl Ivo Cichoň, který prožil v pozici předsedy hodně složité období – fotbal byl totiž jako celá společnost silně ovlivněn covidovou pandemií.

Staronový předseda Lukáš Fluxa se poslední dva roky věnoval práci a rodině, ale poslední měsíce už byl znovu kooptován do výboru klubu a aktivně se na fungování FK Bospor zase podílel. „Děkuji všem za důvěru. Přál jsem si, aby se trochu změnilo rovněž složení výboru, protože bychom zase chtěli posunout klub o level výš. Je to výzva a uvidíme, zda se nám to podaří,“ prohlásil Lukáš Fluxa (na snímku).

Místopředsedou byl zvolen znovu Panagiotis Vasiliu. Ve výboru budou nadále působit i sekretář Jozef Osvald, šéftrenér mládeže Petr Bijok, nově přibyli videotechnik Jiří Habram s Jiřím Pavlíkem, z pozice předsedy revizní komise se do výboru přesunul Igor Bruzl, jeho místo zaujal Roman Honysz. „Díky všem, co se na fungování klubu podíleli a podílejí. Všichni to dělají zdarma, bez nároku na odměnu, a myslím, že v tom jsme široko daleko jediným takovým klubem na téhle úrovni,“ dodal Lukáš Fluxa.

Comments are closed.