Bospor už v sobotu proti diviznímu lídrovi

Pořádně ostrý test čeká muže Bosporu, kteří v sobotu 21. září od 15:30 hodin změří na domácím trávníku síly s aktuálně vedoucím týmem Moravskoslezské divize F. Hosté z Rýmařova v minulém ročníku sestoupili smolně z třetí ligy, prohráli hned i úvodní duel nové sezóny, ale od té doby rozjeli sérii výher, která se natáhla na pět utkání!

„My ale chceme potvrdit vzestup formy a především tříbodové vítězství z Dětmarovic. Zatím jsme ještě doma v této sezóně nevyhráli, tak je na čase to změnit,“ potvrdil asistent trenéra Bosporu Patrik Poštulka. Tým, ve kterém kryje záda hlavnímu kouči Martinu Špičkovi, má prozatím na kontě sedm bodů, když triumfoval v Heřmanicích a Dětmarovicích, jenže doma dosud Bohumíňáci brali jen bod za remízu s Novým Jičínem.

„Bohužel zatím se pořád opakuje, že se na každý gól strašně nadřeme a vlastními chybami naopak střílení branek nabízíme soupeři. V šesti zápasech jsme kapitulovali šestnáctkrát a to je hrozně moc na to, abychom se podle plánu pohybovali v horních patrech tabulky,“ uvedl Patrik Poštulka. Bospor je zatím ve čtrnáctičlenném pelotonu divize F devátý.

To hosté z Rýmařova jsou nabuzení, v čele tabulky drží těsný náskok před rezervou ligové Karviné. V minulém kole deklasovali v derby oslabený Bruntál 6:0, navíc soutěži kanonýrů kraluje rýmařovský Tomáš Šupák s osmi přesnými zásahy. Atraktivní duel v Bohumíně má v sobotu výkop v 15:30 hodin a řídit jej bude Michal Částečka z Nového Jičína.

Comments are closed.