Proti Novému Jičínu chceme potvrdit probuzení

Fotbalová Moravskoslezská divize F měla za sebou tři letní kola, v případě týmu mužů to ovšem vypadalo na výsledkový zimní spánek. Bospor po úvodních selháních zabral naplno až v minulém duelu v Heřmanicích, a v sobotu od 16 h bude chtít proti týmu Nového Jičína potvrdit, že probuzení je už trvalé.

„V Heřmanicích jsme výborně začali, trefili břevno a tyč, naštěstí pak dali i gól. Ale o vítězi mohlo být rozhodnuto rychleji. Bohužel po přestávce jsme se dostali pod tlak, naštěstí přišla i naše druhá branka, která zápas definitivně zlomila. Pořád se na góly hrozně nadřeme,“ uvedl asistent trenéra Bosporu Patrik Poštulka.

Bohumíňáci se tak po konečném vítězství 3:0 posunuli na dvanáctou příčku tabulky a doma je teď čeká utkání pravdy. V areálu Pavla Srnička se v sobotu představí celek Nového Jičína, který v minulých sezónách čeřil vody v horních patrech divizní tabulky, ovšem v létě výrazně omladil kádr a začátek sezóny v jeho podání budil rozpaky. Uklidnit se asi mohli Novojičínští až poslední hubenou výhrou 1:0 nad předposledním Bruntálem.

„Bude to určitě mladý a hodně bojovný soupeř. Chceme navázat na výkon z Heřmanic, kde bylo i důležité, že jsme konečně udrželi vzadu nulu. Snad nás to uklidní a doma to zvládneme,“ potvrdil asistent Bosporu Patrik Poštulka. Zápas začíná v sobotu v 16 hodin a řídí jej Filip Kotala z Budišovic. Muži platí za vstupenku 40 korun, ženy a děti jdou zdarma.

Comments are closed.