Bospor čeká první duel, mění se i termíny

První přípravný zápas nové sezóny čeká muže Bosporu v sobotu od 10 hodin ve Vrbici, kde změří síly s třetiligovou Odrou Petřkovice. Trenér Martin Špička využije všech hráčů, které bude mít k dispozici. Letní příprava je totiž opět nesmírně krátká, Bohumíňáci během ní odehrají jenom čtyři tréninkové duely.

Petřkovice skončily v uplynulé sezóně na 12. místě tabulky MSFL, obdobně dlouho jako Bospor v divizi E se i Odra prala o udržení. Nakonec týmu k tomu pomohl svými góly a asistencemi třeba i Jakub Ptáček, který se na podzim rozehrával v Bohumíně. Novými posilami mužstva jsou bývalý hráč Baníku nebo Opavy Ondřej Ficek, Radim Plesník, který působil loni v 1. HFK Olomouc, havířovský Patrik Chlopek a gólman František Chmiel s Markem Neumannem z Baníku.

Po sobotní premiéře s Petřkovicemi bude Bospor hrát další svůj duel ve středu 18. července v 18 h v Pustějově s Bílovcem, jak bylo naplánováno. Ovšem další zápasy už doznaly změn. Starou Bělou přivítáme v sobotu 21. července od 16 h rovněž ve Vrbici, a poslední přípravné utkání s Lokomotivou Petrovice se rovněž na stejném místě uskuteční místo středy už v úterý 24. července od 18 h.

Jistý už je i termín zápasu předkola MOL Cupu. Do svých diářů si můžete poznačit, že s třetiligovým Hlučínem budeme hrát na hlavním hřišti ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem v sobotu 28. července od 17 hodin.

Comments are closed.