Mladší dorost vybojoval finále halové ligy!

Fantastického úspěchu dosáhl v sobotu tým mladšího dorostu FK Bospor. V semifinálovém turnaji halové ligy v Ostravě-Dubině obsadil výběr, doplněný o řadu starších žáků, skvělé 2. místo a díky tomu si Bohumíňáci zajistili účast na finálovém klání 25. února v Třinci! V pěti zápasech dosáhli bilance tří výher, jedné remízy a jedné porážky.

„Kluci mě vážně moc potěšili. Během tří turnajů se hodně zlepšili, dalo se na jejich hru dívat a předváděli super akce. Chtěl bych poděkovat i trenérům Markovi Konečnému a také Pavlovi Keprtovi, který nám nejen dodává permanentně jednu lajnu starších žáků, ale že jezdí pravidelně s námi a pomáhá nám,“ uvedl trenér dorostu David Vavruška.

Na úspěšném tažení v Ostravě se podíleli brankáři Matyáš Marcol a Daniel Matuška, a hráči do pole David Brak, Robin Totek, Oliver Šeliga, Marek Domes, Matyáš Kubala, Jakub Fichna, David Adamčík a Filip Daniš. „Zvolili jsme do haly speciální taktiku, a ani tak nejde o to, že je úspěšná, ale nejvíc mě těší, že na týmu je hrozně znát radost ze hry,“ dodal.

Bohumíňáci na Dubině remizovali se Stonavou 3:3, postupně pak porazili Hlubinu 6:2, FC Ostrava-Jih 3:2, stejným poměrem i Havířov, a radost z postupu do krajského finále jim pak nesebrala ani porážka 3:4 s Velkou Polomí. „Přidanou hodnotou je, že se dobře prolínají kategorie starších žáků a dorostu, což je příslib i do budoucna,“ uzavřel David Vavruška.

Comments are closed.