Bospor už zná zimní zápasový program

Podzimní lídr třetí nejvyšší soutěže, předposlední celek éčkové divize, ale třeba i ambiciózní první tým krajského přeboru anebo jeho dva soupeři z této nejvyšší soutěže moravskoslezského regionu. Takové soky si Bospor vybral k přípravným prověrkám během zimní pauzy. První duel čeká svěřence trenéra Martina Špičky první únorové úterý, generálka je v plánu doma 2. března.

Na umělé trávě v Horní Suché se v úvodním přípravném utkání Bohumíňáci střetnou v úterý 6. února od 18:30 h s nováčkem krajského přeboru z Dolních Datyní, které se umístily po podzimu v tabulce na 12. místě. O týden později se od 18 hodin Bospor představí na hřišti loňského soupeře Karviné B, jež způsobila šok v MSFL a s 33 body (stejně jako Baník B a Zlínsko) opanovala průběžné pořadí.

Následovat bude o týden později střet s velmi ambiciózním Petřvaldem na Moravě, který ovládl jasně podzim v krajském přeboru, následovat bude utkání na hřišti 10. celku této soutěže v Českém Těšíně, a pak hned v sobotu 2. března na domácím hřišti přivítá Bospor aktuálně patnáctý celek divize E z Přerova. O týden později, v neděli 10. března pak Bohumíňáci hostí v divizi F béčko Opavy.

Program přípravy:
Út 6. 2., 18:30, TJ Dolní Datyně – FK Bospor (umělá tráva Horní Suchá)
Út 13. 2., 18:00, MFK Karviná B – FK Bospor (stadion Kovony)
St 21. 2., TJ Petřvald na Moravě – FK Bospor (místo a čas budou upřesněny)
St 28. 2., 18:00, FK Český Těšín – FK Bospor (umělá tráva Český Těšín)
So 2. 3., FK Bospor – 1. FC Viktorie Přerov (čas bude upřesněn)

Comments are closed.