Valná hromada přinesla jedinou drobnou změnu

Předsváteční podvečer v pátek 27. října patřil volební valné hromadě FK Bospor Bohumín. V restauraci na zimním stadionu k žádnému třesku nedošlo – pozici předsedy zapsaného spolku bez protikandidáta bez problémů obhájil stávající klubový šéf Lukáš Fluxa. Jeho pravou rukou zůstal nadále místopředseda a pokladník v jedné osobě, Panagiotis „Bebis“ Vasiliu

Do exekutivního orgánu členové valné hromady potvrdili opět i někdejšího sekretáře Jozefa Osvalda, šéftrenéra mládeže Petra Bijoka, zástupce města Igora Bruzla, Jiřího Habrama, který má na starosti videopřenosy a výrobu klubových předmětů, a Jiřího Pavlíka, jenž se snaží shánět finance. Jedinou novou tváří je tak čerstvý sekretář klubu a sportovní manažer David Vavruška. „Posílili jsme, a je to zároveň i signál stability. Jedeme dál,“ usmál se předseda Lukáš Fluxa.

Během valné hromady zazněly rovněž zprávy předsedy o činnosti nebo hospodaření, a dále i zprávy revizní, mandátové, volební a návrhové komise. „Zajímavá byla především ekonomická čísla. Z nich jasně vyplývá, že bez podpory generálního partnera města Bohumín bychom nemohli vykonávat činnost spolku na této úrovni. Budeme se dál starat co nejlépe o naši mládež, a i v dalších letech se pokusíme vzorně propagovat město i společnosti Bospor,“ dodal předseda.

Comments are closed.