Ani vynulovaný soupeř se nesmí podcenit!

Fotbalové Vítkovice po sestupu ze třetí ligy v divizi F tápou, po odloženém duelu v Bruntále schytaly debakl v Krnově a podlehly i nováčkovi z Jeseníků. Ostravané budou v neděli za parkem v Bohumíně usilovat od 16:30 hodin o svůj první bod i první vstřelený gól, jenže to rozhodně neznamená, že by měl Bospor hosty nějak podceňovat. Právě naopak…

„O podceňování vůbec v našem případě nemůže být řeč! To se nestane, kluci vědí, že sami po tolika změnách ještě zdaleka nejsme v optimální formě,“ uvedl trenér domácího celku Martin Špička. Stále tak visí otazník nad startem Martina Sporysze, který chyběl i při porážce 1:3 v Bruntále, jeho svalové zranění potřebovalo nějaký čas. Naopak připraven by měl být už i Jakub Padých.

Zajímavý bude duel pro útočníka Aleše Mooce, který před angažmá v Bohumíně oblékal vítkovický dres. A naopak v týmu hostů se zcela určitě představí Dominik Palej, který léta hájil bravy Bosporu a do ostravského celku přestoupil před sezónou. „Vítkovice mají hodně mladý tým s několika nesmírně zajímavými hráči. Nebude to vůbec snadný zápas, ale to platí pro celou sezónu,“ řekl kouč.

Bospor je aktuálně v tabulce s bilancí jedné výhry, remízy i prohry na 6. místě, Vítkovice jsou tedy poslední šestnácté. Duel bude rozhodovat Erik Tvardek z Kunčiček u Bašky, který při minulém duelu s Vratimovem působil v roli asistenta sudího. Zápase má výkop v neděli v 16:30 hodin.

Comments are closed.