Bospor chce sérii protáhnout o další výhru

Už pět duelů v řadě zvládli muži Bosporu bez porážky, ale minulá vydřená remíza ve Frenštátě vzhledem k vyrovnanosti čela tabulky divize F zapříčinila navýšení ztráty na vedoucí béčka Opavy a Karviné na čtyři body. V domácím střetnutí s Rýmařovem, jež se hraje v neděli 7. května od 16.30 hodin v areálu Pavla Srnička za parkem, chce tým sérii prodloužit o další vítězství.

„Jiný cíl si ani doma stanovit nemůžeme,“ uvedl trenér Bosporu Martin Špička. Soupeř z Rýmařova je v tabulce sice opticky až na 11. příčce, na jaře se ale prezentuje slušnými výkony. „Jiskra má zkušenou osu mužstva, jde o konsolidovaný tým, který ví, co chce hrát. V tom je Rýmařov vždycky nebezpečný, musíme opravdu nechat na hřišti všechno,“ poznamenal kouč.

Za pravdu mu koneckonců dává i pohled do historie. Od sestupu Jiskry z MSFL v roce 2019 se týmy střely v divizi spolu čtyřikrát, ale Bohumíňáci nikdy nevyhráli! Jedinou remízu s neoblíbeným sokem vybojovali loni na jaře, doma 0:0. „Na to se nejde ohlížet. Naším největším soupeřem jsme většinou my sami. Záleží totiž, jakým výkonem se prezentujeme,“ doplnil Martin Špička.

Bospor bude postrádat zraněného střelce Jakuba Padýcha, navíc jedno utkání kvůli vyloučení minule ve Frenštátě musí pauzírovat záložník Dominik Palej. „Změny v sestavě tak přijdou. Ostatně kluci, co šli do zápasu z lavičky v minulých kolech, si o šanci i řekli,“ dodal kouč. Duel má výkop na stadionu za parkem v neděli v 16.30 hodin, řídit jej bude sudí Vojtěch Godfryd z Ostravy.

Comments are closed.