Bospor čeká generálka už v pátek na Kovoně!

Poslední zápas zimní přípravy odehrají muži Bosporu po dohodě se soupeřem už v pátek 10. března od 17 hodin na umělé trávě karvinského stadionu Kovony. Soupeřem jim bude domácí B tým, s nímž se utkají i v posledním divizním utkání sezóny v půli června. Do čtvrté nejvyšší soutěže vstoupí potom svěřenci trenéra Martina Špičky příští neděli 19. března od 15 hodin, kdy se představí v Polance.

Původně chtěli Bohumíňáci hrát na přírodní trávě, ale klimatické podmínky to příliš neumožňují. Duel s karvinskou rezervou se tak bude hrát na umělce stadionu Kovony. „Byť bych mu to angažmá moc přál, tak mám na druhou stranu radost, že se nám do týmu vrátil Honza Klejnot. Celou přípravu absolvoval s druholigovou Opavou, ovšem jaro odehraje u nás,“ řekl trenér Martin Špička.

Do plné zátěže se zapojil po zranění už rovněž František Hanus, který byl jedním ze střelců tří branek v minulém přípravném duelu v Hranicích s přerovskou Viktorií. Soupeři z divize E podlehl Bospor 3:4. Gól vedle Hanuse a Jana Kodeše dala i polská posila Kamil Hutyra. Do konce týdne padne i definitivní rozhodnutí, zda v kádru zůstane Martin Noga, naopak testy už ukončil Jakub Velička.

Comments are closed.