Bospor v neděli v Karviné na Kovoně

Další zápas Moravskoslezské divize F odehrají muži Bosporu v neděli 8. května od 10:15 hodin ve Sportovním centru Kovona. Soupeřem jim bude rezervní tým Karviné. Svěřenci Martina Špičky se budou pokoušet uhájit jarní neporazitelnost, v případě plného bodového zisku by se Bohumínští mohli dostat i do horní poloviny tabulky.

Bospor je psychicky nahoře po posledním vítězství 1:0 nad lídrem tabulky z Polanky. „Rádi bychom ve zlepšených výkonech pokračovali, ale je jasné, že na půdě rezervních týmů to nikdy není snadné. Zase to bude chtít výkon na hranici našich možností,“ konstatoval kouč Martin Špička. Chybět mu bude v minulém utkání vyloučený Jakub Malý, který od disciplinárky vyfasoval trest na jedno utkání.

Karvinští v minulém kole v ofenzivním zápase přišli v nastaveném čase o výhru v Rýmařově, domácí stihli srovnat na konečných 3:3. „Na neděli se nám těžce skládá sestava, ale věřím, že Bohumín i tak porazíme. Je mezi námi pouze jednobodový rozdíl a nechceme, aby se soupeř dostal po víkendu před nás,“ řekl na karvinském webu kouč soupeře Marek Bielan.

Duel tak nabídne zajímavou konfrontaci šestého domácího celku tabulky s osmým Bosporem. Hosté se k utkání dopravují individuálně, zápas začíná v neděli v 10:15 h a řídit jej bude na Kovoně sudí Jan Zapletal z Prusinovic na Kroměřížsku.

Comments are closed.