Benjamínci Bosporu si užívali první soustředění

První soustředění ve své zatím krátké fotbalové kariéře mají teď za sebou členové mladší přípravky našeho klubu. Hráči ročníků narození 2013 a 2014, jejich trenéři a také početný realizační tým rodičů vyrazili do sportovního centra Radostova v Luhačovicích, kde prožili přímo parádní fotbalový kemp.

Ubytování, haly, sauna, posilovna a samozřejmě i stravování, to vše je pod jednou střechou. K tomu dvě travnatá hřiště. Bohumínská výprava si tamní prostředí náramně užívala. „Většina tréninků se konala venku, ale byli jsme také v hale, protažení a lehký trénink zase probíhaly v malé tělocvičně. Regeneraci po náročném programu jsme směřovali do městské plovárny, nechyběla ani procházka k pramenu Vincentky s ochutnávkou známé léčivé vody, a samozřejmě místních oplatků,“ rekapituloval dění šéftrenér mládeže FK Bospor Petr Bijok.

Během nedělního dopoledne došlo i na dvojutkání, na které se všichni opravdu těšili. „Dorazili totiž za námi vrstevníci Slovácka. Všichni hráči nechali na hřišti v soubojích zbytky sil, předvedli vše, co už umí, a po zápasech zněl sportovním centrem bohumínský vítězný pokřik… Od trenérů Slovácka jsme slyšeli pochvalná slova a prý jsme se neviděli naposledy. Samozřejmě soupeři moc děkujeme za ochotu přijet za námi do Luhačovic,“ dodal kouč týmu mladší přípravky.

Soustředění naprosto splnilo účel a patrné to je i z fotografií. „Poděkování si zaslouží všichni, kdo se na tomto výjezdu jakkoliv podíleli. Klukům, kteří makali naplno, rodičům za nezištnou a potřebnou asistenci, soupeřům ze Slovácka za skvělý sparring, zaměstnancům sportovního centra Radostova za úžasnou péči a samozřejmě našemu klubu za podporu,“ shrnul vše Petr Bijok.

Comments are closed.