Bospor čeká po pauze kraťoučký výjezd

Ještě se fotbalové jaro ani pořádně nerozběhlo a už přišly první odklady. Naštěstí je nezpůsobily pandemické potíže, ale na vině byly jen vrtochy počasí. Muži Bosporu tak po vynuceném výpadku duelu na trávníku béčka Opavy čeká jeden z tradičních nejkratších výjezdů, protože se v sobotu 9. dubna od 15:30 hodin představí svěřenci trenéra Martina Špičky v Heřmanicích.

Domácí stánek Bosporu je od heřmanického hřiště Na Strži vzdálen pouze 12 km, v podstatě se na stadion rivala dostanete za slabou čtvrthodinku. Obě mužstva se dobře znají, velká rivalita mezi kluby se datuje od sezóny 2016/17, kdy Bospor právě s Heřmanicemi bojoval o postup z krajského přeboru. „Soupeře známe. Víme, co nás čeká,“ uvedl trenér devátého celku tabulky Martin Špička.

Bospor do soutěže vstoupil domácí remízou s Rýmařovem, kdy bezgólový zápas moc šancí divákům nenabídl. Heřmanice ale dopadly ještě hůře – nad Bruntálem po půli těsně vedly, ale po změně stran hosté čtyřikrát skórovali a odvezli si tři body. „Heřmanice mají zkušený tým, musíme se na utkání dobře připravit. Vůbec nejde brát v potaz, že soupeř je v tabulce poslední,“ dodal kouč Bosporu.

Bohumíňáci mají soupeři co oplácet. Heřmanice totiž zatím uhrály v soutěži jenom pět bodů, ale jeden získaly za bezbrankovou podzimní remízu za parkem. Sobotní duel začíná v 15:30 h a řídit jej bude Adam Slováček z Kroměříže.

Comments are closed.