Bospor čeká těžká premiéra v Rýmařově

První zápas nového ročníku Moravskoslezské divize F 2021/22 je konečně tady a hned to bude pro Bohumíňáky pořádná šichta! V sobotu 7. srpna se muži Bosporu představí od 16:30 h na hřišti silné Jiskry Rýmařov a jakýkoliv bodový zisk by byl pro svěřence trenéra Martina Špičky rozhodně úspěchem.

Obě mužstva vstupují do soutěže se stoprocentní bilancí v přípravných zápasech po letní dovolené. Bospor navíc uspěl v předkole MOL Cupu proti divizním Dětmarovicím, Rýmařovští v zajímavém pohárovém duelu vypadli po výsledku 2:4 s třetiligovým Uničovem. V generálce Bohumíňáci udolali brankou Jana Kodeše nepříjemnou Unii Hlubina 1:0, Jiskra zase přehrála 2:1 účastníka divize E ze Všechovic.

„V generálce jsme potkali opravdu kvalitního soupeře, Hlubina ukázala svou velkou kvalitu. Nakonec jsme to výsledkově zvládli, ale pokud chceme usilovat o body také teď v Rýmařově, musí mít náš výkon ještě lepší parametry. Máme na čem pracovat, je třeba najít i ideální sestavu, ale věřím, že se představíme v dobrém světle,“ uvedl trenér Bosporu Martin Špička.

Autobus s výpravou hráčů, realizačního týmu a skalních fanoušků odjíždí od zimního stadionu v sobotu v 13:15 h. Zápas má výkop na stadionu na ul. 8. května v Rýmařově v 16:30 hodin a bude jej řídit Michal Grečmal z Přerova.

Comments are closed.