Blíží se finále podzimu, v neděli na Šumperk!

Muže Bosporu čekají poslední tři zápasy podzimní části divize E. Nejprve v neděli od 14:30 h změří síly s celkem Šumperka, následovat bude výjezd na hřiště posledního Ústí a první část sezóny ukončí souboj s nováčkem z Bruntálu. Zdálo by se, že los je ideální na to, aby Bohumíňáci získali další cenné body.

Snadné to ale nebude, tým Martina Špičky totiž sužují zdravotní potíže. Celý podzim musel vynechat Dominik Palej, fit už před zimní pauzou nebude Richard Vaclík a pro zranění nedohráli minulý zápas v Opavě ani Pavel Moskal a Jan Ferenc. „Uvidíme, kolik hráčů bude vůbec k dispozici. Trochu se nám mužstvo v závěru podzimu rozpadlo,“ poznamenal předseda klubu Lukáš Fluxa.

Přesto je cíl před nedělním soubojem jasný. „Doma se musí vyhrávat a šanci tak dostanou i ti, kteří třeba tolik moc nehrávali. Myslím, že máme kvalitní lavičku,“ doplnil Lukáš Fluxa a uvedl, že právě domácí zápasy jsou nesmírně důležité: „Body se musejí sbírat hlavně na našem hřišti a navíc chceme fanoušky, kteří dorazí na zápas i v chladnějším počasí, potěšit pohledným fotbalem.“

Kvůli nedostatku pořadatelů bude tentokrát otevřen jen jediný vstup do Fotbalového areálu Pavla Srnička, a to z ulice Janáčkovy od Domu dětí a mládeže. Vstup z parku zůstane zavřený. Duel začíná v 14:30 h, řídit jej bude Josef Zavřel z Troubek.

Comments are closed.