Bospor čeká další šichta, přijede rozjetý rival

Fotbalisty Bosporu tuto neděli od 16 hodin prověří na jejich hřišti divizní nováček z nedalekých Heřmanic. Dlouholetý rival bohumínského mužstva ovšem po postupu z krajského přeboru ukazuje i ve vyšší soutěži svou sílu, celku ze Slezské Ostravy patří v tabulce divize E druhé místo s bilancí tří vítězství a jedné remízy.

To Bospor zatím trochu tápe. Doma jen deklasoval přerovskou Viktorii, ovšem na hřištích soupeřů zatím třikrát prohrál. „Po nezdaru v Kozlovicích jsme si museli vše s hráči důrazně vyříkat. Takhle hrát nemůžeme, dostáváme strašnou spoustu gólů,“ konstatoval trenér Bosporu Martin Špička a doplnil, že celá organizace obranné fáze vykazuje hluchá místa: „Na tom potřebujeme zapracovat nejvíc.“

Bohumínští se nechtějí upínat ani k myšlenkám, že los soutěže se s nimi pro začátek moc nemazlil. „Hráli jsme se silnými celky, ale teď nás čekají rozjeté Heřmanice a pak cesta do Dětmarovic, které jsou úplně stejně v pohodě. Sám se nikdo neporazí. Musíme se znovu vrátit k jednoduchosti, která se nám trochu vytratila, hledáme pořád složitá řešení,“ uvedl předseda klubu Lukáš Fluxa.

Bospor poprvé doma představí ve svém středu vysokého obránce Pavla Moskala z Karviné, který si odbyl premiéru v Kozlovicích, naopak tým opustil Petr Šiška, jenž v nabitém kádru neměl možnost pravidelně hrát a odešel hostovat do Českého Těšína. Zápas na hřišti za parkem začíná v neděli v 16 hodin a řídí jej Tomáš Mankovecký z Bystřice nad Olší.

Comments are closed.