Do Kozlovic jedeme už s čerstvou posilou!

Muže Bosporu čeká v neděli od 16:30 h další těžký divizní duel, kdy se představí na hřišti jednoho z nejambicióznějšího celku soutěže FK Kozlovice. Na přerovském předměstí už trenér Martin Špička bude moci využít i služeb čerstvé posily. V pátek vedení klubu dotáhlo příchod dvaadvacetiletého Pavla Moskala z Karviné.

Metr devadesát vysoký řízný stoper by měl vyztužit zadní řady. „Gólů jsme dostávali moc, a protože při zranění našich středních záložníků musí Adam Leibl vypomáhat v záloze, dohodli jsme se na půlroční spolupráci s hráčem i jeho klubem. Slibujeme si od Pavla větší důraz v defenzivní práci,“ uvedl předseda Bosporu Lukáš Fluxa.

Pavel Moskal bude v Bohumíně minimálně do zimy, pak se kluby sejdou k dalšímu jednání. Urostlý stoper už má za sebou angažmá v Petrovicích i Petřkovicích, letos byl dlouho na hraně působení v karvinském ligovém A mužstvo. „Dík patří vedení karvinského týmu, které u šikovného stopera upřednostnilo možnost pravidelně hrát v mužské soutěži,“ dodal Lukáš Fluxa.

V Kozlovicích by Bospor bral jakýkoliv bod. „Nebude to snadné, protože domácí celek má kvalitní mužstvo. O tom jsme se přesvědčili už loni, kdy jsme tam dostali čtyři góly. Přesto se při těžkém losu chceme porvat o dobrý výsledek, uvidíme, na co budeme mít v samotném zápase,“ dodal Lukáš Fluxa.

Comments are closed.