Bospor dotáhl dva last minute příchody!

Dva nové hráče bude moci využít už v nedělním premiérovém utkání nové sezóny v Havířově trenér Bosporu Martin Špička. Bohumínský dres tak budou připraveni obléknout brankář František Moláček z Letohradu a především pak útočník Marek Lišaník, který je kmenovým hráčem MFK Karviná a loni hrál právě za Indiány!

Příchody dotáhlo vedení klubu doslova v last minute termínu, přitom třeba brankář František Moláček trénoval s týmem celé léto. „Oddechl jsem si, že jsme s vedením Letohradu našli nakonec shodu. Je to mladý, talentovaný gólman, který přišel k nám do regionu studovat. Připravoval se s námi celou přípravu a spolu s Kubou Švrčinou vytvoří kvalitní brankářský tandem,“ uvedl předseda FK Bospor Lukáš Fluxa. Zelenou k odchodu tak dostane loňská dvojka Lukáš Baráni, ve hře je přestup do Záblatí.

Poměrně nečekanou a zajímavou posilu pak získal Bospor z Karviné. Třiadvacetiletý Marek Lišaník se v tamním klubu neprosadil do áčka, ale na kontě má prostějovský odchovanec 10 startů v MSFL za tehdy třetiligovou Orlovou. Předloni se 13 trefami podílel na postupu Staré Bělé do krajského přeboru, loni nasázel 7 branek za divizní Havířov.

„Všechno se to seběhlo poměrně rychle. Marek měl původně namířeno do Hlučína, kde ale jeho angažmá nakonec nedopadlo. Jsme moc rádi, že si vybral právě nás. Jsem přesvědčený, že do týmu zapadne charakterově i herně, je to mladý kluk, který toho má hodně před sebou,“ doplnil Lukáš Fluxa.

Comments are closed.