Bospor se potřebuje střelecky chytit

Muži Bosporu jsou už posledním týmem Moravskoslezské divize E, který ještě na podzim nepoznal sladkou chuť vítězství. Jenže ani další soupeř není z kategorie papírově snazších. Záložní celek Slezského FC Opava, který se v bohumínském Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem představí v neděli od 15:30 hodin, v minulém kole nasázel Hranicím devět gólů.

Trenér Bosporu Marek Poštulka ví, kde má jeho tým skryté rezervy. Výkony rozhodně špatné nejsou, přesto nováček soutěže zůstává zatím až třináctý s bilancí čtyř remíz a dvou porážek. „Potřebujeme začít dávat góly,“ prohlásil kouč. Střelci bohumínského výběru zatím rozvlnili síť za zády brankářů soupeřů jenom třikrát, což je také nejhorší bilance v soutěži společně se Vsetínem.

„Zvažuji proto i určité změny v sestavě. Není vyloučeno, že bychom změnili naše tradiční rozestavení a poslali třeba do hry dva útočníky. Uvidíme,“ naznačil možné zásahy do sestavy Marek Poštulka a dodal, že soupeře příliš neřešil: „Záleží, kolik hráčů Opava přiveze z druholigového áčka, a jak k tomu oni přistoupí. Díváme se spíše sami na sebe, máme co zlepšovat.“

V minulém kole Bohumínští prohráli smolně 0:1 ve Slavičíně, Opava B deklasovala Hranice 9:1. Rezerva druholigového celku je v tabulce na 8. místě a opírá se o sílu třetího nejlepšího útoku soutěže. „Potřebovali bychom naplno zabodovat, abychom se posunuli ke klidnějšímu středu tabulky,“ dodal trenér Bosporu.

Zápas začíná už v 15:30 hodin, řídí jej arbitr Radek Běhal z Újezdu u Uničova a tradiční vstupné je 30 Kč (ženy a děti neplatí).

Comments are closed.