Bospor čeká ranní výjezd do Slavičína

V Jistebníku se tomu vyhnuli, ale teď už není zbytí. Muži Bosporu odehrají duel 6. kola Fortuna Moravskoslezské divize E ve Slavičíně v neděli od 10:15 hodin, což znamená, že autobus s hráči a fanoušky vyrazí od bohumínského zimního stadionu už kolem šesté hodiny ranní. Co časný výjezd s mužstvem udělá, to se uvidí v neděli v poledne.

„Je to pro všechny soupeře týmů, které si určí za hrací čas dopoledne, stejné. Musíme se prostě přizpůsobit,“ uvedl trenér Bosporu Marek Poštulka. Bohumíňáci už se měli s takto brzkým výkopem potkat při prvním utkání venku v Jistebníku, ale tehdy došlo k přeložení zápasu na středeční podvečer. Kromě Jistebníku a Slavičína ještě dopoledne hrávají doma i Ústí, Opava B, Havířov a Brumov.

Bospor bude mít k dispozici prakticky kompletní tým. Domácí jsou přesto v zápase, který se hraje na umělé trávě, favoritem. V tabulce jim patří skvělé 4. místo s bilancí tří vítězství a dvou porážek. Nováček z Bohumína dosud čeká na vítězství, s bilancí čtyř remíz a jediné porážky okupuje 13. místo tabulky. „Zatím se trochu trápíme v ofenzivě, tam musíme přidat. Neproměňujeme šance,“ řekl Marek Poštulka.

Comments are closed.