Bospor čeká těžká písemka. Přijíždí lídr!

Muži Bosporu se konečně potřebují v Moravskoslezské divizi E chytit výhrou, jenže ještě před zahájením nového školního roku čeká Bohumíňáky pořádně těžká písemka. V neděli od 16 hodin se ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička utkají s aktuálním lídrem tabulky FK Kozlovice.

Bospor má bilanci tří remíz a jedné porážky, Kozlovice zase přesně opačnou – třikrát vyhrály a jednou remizovaly. „Je to zkušený mančaft, v divizi už nějaký ten čas hraje, a tak nás nečeká nic snadného. Na druhou stranu někdy bývá i jednodušší chytit se proti lepšímu, než dokazovat svou kvalitu v zápase s outsiderem,“ tušil předseda bohumínského klubu Lukáš Fluxa.

Domácí stále nejsou kompletní. K dispozici ještě nebude rekonvalescent Jan Ferenc, v Novém Jičíně navíc vypadl z kádru kvůli zlomenému nosu Milan Halaška. „Zbytek mužstva je ale v pořádku, do tréninku se už zapojoval i Martin Opic, kterého bolelo koleno, a z pracovního pobytu v cizině se vrátil i Marek Jakubov,“ zhodnotil stav svých oveček trenér Bosporu Marek Poštulka.

Kozlovice před sezónou doplnily mužstvo o zkušené Nekudu, Mazoucha a Krejčíře, borce se zkušenostmi z první i druhé ligy, a tým zatím šlape. „Asi to bude jeden z favoritů na postup do třetí ligy. Ale to neznamená, že bychom měli padnout před nimi na zadek. Náš tým kvalitu má, teď jde jen o to ji prodat v zápase a hlavně proměňovat šance. Tam nás zatím tlačí bota,“ doplnil kouč.

Zápas začíná už v 16 hodin, Bospor se v něm opět představí v nových žlutomodrých dresech Zina, které bude oblékat v dalších sezónách. Vstupné stojí 30 korun, ženy a děti neplatí.

Comments are closed.