Semifinále poháru odehrajeme v Jistebníku

Krajský TESKAHOR pohár už zná semifinalisty. Bospor se představí 24. května v 17 h na hřišti vedoucího celku 1.B třídy skupiny D TJ Jistebník. Ve druhém utkání se střetne účastník 1.A třídy Ludgeřovice s dalším týmem z krajského přeboru z Bruntálu. Finále se má hrát pak 7. června od 17 h na neutrálním hřišti na půli cesty mezi finalisty.

Bospor čeká celek Jistebníku, který hodně sází na zkušené borce. V brance nastupuje Petr Kryazel, který sice za dva roky oslaví padesátku, ovšem má ohromné zkušenosti z futsalové reprezentace. Zadní řady tvrdí někdejší ligový fotbalista Karviné Milan Prčík, hrajícím trenérem je i bývalá opora Bohumína David Štverka.

Vítěz Krajského TESKANOR poháru si zajistí účast v předkole MOL Cupu, do kterého v této fázi už naskakují celky z divize i MSFL. Pro Bospor by to představovalo další atraktivní duel na začátku nové sezóny. Bohumínští se stali vítězi Poháru Okresního fotbalového svazu Karviná, trofej za vítězství si přeberou hráči Bosporu před nedělním duelem s Českým Těšínem.

Comments are closed.