Těšte se! Bospor ulovil Martina Váňu!

Pořádný majstrštyk se povedl vedení fotbalového Bosporu! Smlouvu s klubem už podepsal jeden z asi nejzajímavějších hráčů, kteří se na divizních hřištích regionu pohybují, a bohumínský dres tak bude od nové sezóny oblékat jednatřicetiletý ofenzivní záložník Martin Váňa. Poslední půlrok strávil v Krnově, kde v jarní části divize F zatím zaznamenal tři branky a k tomu přidal řadu gólových asistencí.

Podzim odehrál v krajském přeboru ve Stonavě, kde stihl pět gólových zářezů. Také sezónu 2022/23 strávil v Krnově, z osmi vstřelených gólů mimo jiné stačil hattrickem sestřelit právě také bohumínský tým. Ostatně proti Bosporu se mu vždy dařilo – platilo to ještě i pro zápasy v krajském přeboru, kde společně se svým bratrem Markem trápili bohumínskou obranu třeba při angažmá v Čeladné.

„Nesmírně zajímavý a tvořivý hráč, který na hřišti umí i přitvrdit. Přesně typ, který nám v mužstvu scházel. Od prvního setkání bylo jasné, že oba strany chtějí spolupracovat, takže jednání byla velmi rychlá. Posilu si vyhlédl nový trenér Filip Racko, a věřím, že se Martin stane naší velkou, platnou a hlavně i dlouhodobou posilou,“ prohlásil předseda klubu Lukáš Fluxa.

Zkušený záložník s výtečným pohybem po hřišti a perfektní přihrávkou i koncovkou, bydlí ve Slezské Ostravě, a těší se proto nejen na zápasy v bohumínském dresu, ale i na fakt, že nebude moci daleko dojíždět. „V Krnově jsem byl spokojený, ale vzdálenost byla složitá. Když přišla možnost přesunout se do Bohumína, ani chvilku jsem neváhal. Je tady krásné prostředí, areál, výborný tým a klub má ambice, takže se na to moc těším,“ uvedl Martin Váňa.

Comments are closed.