Za park dorazí nebezpečný divizní lídr!

Fotbalová divize F vstupuje do druhé třetiny podzimu a zatím to vypadá, že soutěž bude tentokrát extrémně vyrovnaná. Tým Bosporu je v tabulce aktuálně šestý s bilancí dvou vítězství a jedné remízy i porážky, ovšem na úplné čelo ztrácí pouhý bod. Na první příčce se usadilo Valašské Meziříčí, a právě tabulkový lídr se teď první zářijovou neděli představí od 16 hodin za parkem v duelu 5. kola.

V minulém ročníku divizních soutěží působilo mužstvo Valašského Meziříčí ve středomoravské části E, ovšem pro tuto sezónu došlo k jeho administrativnímu přesunu do moravskoslezské skupiny F. Zatím to týmu ale jde k duhu, svěřenci trenéra Pavla Hajného zatím neprohráli a spolu s Opavou B se usadili na úplné špici. „Bude to těžký test, soupeř má vysokou kvalitu,“ tušil kouč Bosporu Martin Špička.

Bohumíňáci jsou dobře naladěni vítězstvím v Bruntále, kde uťali nepříjemnou sérii tří mistrovských zápasů bez výhry. „Výkon sice optimální nebyl, ale zvládli jsme to týmovostí, což se opakovaně dařilo také v úžasném jaru, kdy jsme ani jedinkrát neprohráli. Máme na čem stavět, ale budeme muset přidat třeba i v koncentraci, protože i v Bruntále jsme dostali gól jako první,“ doplnil kouč.

Mužstvo se musí obejít bez zraněného útočníka Jakuba Padýcha, naopak k dispozici už by měl zase být Jan Stošek, jenž posledně scházel kvůli pracovním povinnostem. „Soupeř má mladý, ale běhavý tým. Doufám, že konečně vyjde počasí, a nebudeme hrát na vodě, jako v poslední době pravidelně. Také spoléháme na podporu fanoušků, řada jich dorazila i do Bruntálu a moc jim děkujeme za to, že nám pomáhají,“ dodal trenér Martin Špička.

Zápas v bohumínském Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem začíná v neděli v 16 hodin a bude jej řídit ostravský arbitr Lukáš Fryč.

Comments are closed.