Další odklad! Muži si tak zahrají s Hlubinou

Řídící komise FAČR pro Moravu určila, že pořadatelské kluby se do čtvrtečního poledne měly rozhodnout, zda budou mít vzhledem ke složitým klimatickým podmínkám připravena kvalitně hřiště na víkendové zápasy MS divize E. Z Dolního Benešova, kam se měli vypravit muži Bosporu, přišla informace, že klub žádá odklad.

„V případě, že pořadatelský klub rozhodne, že utkání nelze odehrát, dohodne se soupeřem náhradní termín, který sdělí řídícímu orgánu do středy 4. dubna. Náhradním termínem se rozumí období nejpozději do 1. května. Pokud nedojde k dohodě, určí termín STK,“ píše se v prohlášení ŘK FAČR M. Zatím v případě zápasu Dolního Benešova s Bosporem k dohodě nového termínu nedošlo.

Naopak Bohumínští intenzivně řešili vyplnění volného víkendu. Náhradu našli poměrně záhy, a tak v sobotu 24. března od 10:30 hodin na hřišti ve Vrbici bude jejich soupeřem v přípravném utkání lídr 1.A třídy skupiny A, kterým je celek TJ Unie Hlubina.

Termínovku mění i dorostenci. Jejich avizovaný soupeř ze Starého Jičína se odhlásil ze soutěže, a tak se mladé opory Bosporu v neděli 25. března od 14:15 hodin rovněž ve Vrbici utkají v přípravném duelu s vedoucím celkem okresního přeboru mužů – Slovanem Záblatí.

Comments are closed.