Přijede další nováček ze Šternberku

Bez legendárního hraběte Šternberka ze Šternberku z filmových Černých baronů přijede do Bohumína v neděli další nováček Moravskoslezské divize E, ale zcela jistě hosté budou mít v plánu ukončit pětizápasovou bilanci na hřištích soupeřů bez získaného bodu. Domácí Bospor ale naopak hodlá protáhnout sérii pěti utkání bez porážky.

Duel na hlavním hřišti Fotbalového areálu Pavla Srnička za parkem začíná v neděli už v 14:30 hodin a jisté je, že domácím bude scházet potrestaný záložník František Hanus, který musí pykat dvě utkání za vyloučení při poslední remíze v Petrovicích (2:2). „Máme už připraveny alternativy,“ uvedl trenér Bosporu Marek Poštulka.

Bohumíňáci se úspěšnou sérií vyšvihli na šesté místo tabulky, ale pořadí v éčkové divizi je nesmírně srovnané. Stačí jedno dvě zaváhání a celky z dolních pater tabulky se mohou rychle dotáhnout. Platí to také pro Šternberk, který je sice čtrnáctý, ale za vítězem moravskoslezského krajského přeboru zaostává jen o osm bodů. „To není dramatické, soutěž bude dál hodně vyrovnaná,“ varoval Marek Poštulka.

Bohumíňáci poslední tři zápasy doma v řadě vyhráli. Šternberk se zase namlsal před týdnem výhrou 5:2 nad Hranicemi, což byl druhý plný bodový zisk Hanáků v soutěži. Utkání bude řídit rozhodčí David Žurovec z Fryčovic, začíná se v neděli v 14:30 h a jako tradičně bude vstup na stadion za 30 Kč, ženy a děti neplatí.

Comments are closed.