Cíl pro dohrávku v Jeseníku: Dát první gól

Před dohrávkou 2. kola Moravskoslezské divize E zůstali fotbalisté Bosporu posledním týmem soutěže, který se ještě neradoval ze vstřeleného gólu. Cíl pro odložený duel na hřišti nebezpečného Jeseníku je tak jasný – pokusit se ukořistit nějaký ten bod a konečně i rozvlnit síť za zády soupeřova brankáře.

O překlad zápasu na středu požádal soupeř a Bohumínští s tím celkem bez vytáček souhlasili. „Některé opory nám scházely v utkání s Ústím a každý den tréninku pro ně byl dobrý. Navíc by se v neděli muselo do Jeseníku vyjíždět v šest ráno, na což jsme v krajském přeboru nebyli zvyklí, takže jsme s přesunem na středu samozřejmě souhlasili,“ uvedl trenér Bosporu Marek Poštulka.

V prvním divizním zápase scházeli ještě rekonvalescenti Roman Košťál a Richard Vaclík, kteří už budou připraveni zasáhnout o hry. „Do tréninku se naštěstí hned zapojil také útočník Jakub Ptáček, který v duelu s Ústím brzy odstoupil kvůli zranění zad,“ prohlásil kouč Bosporu a dodal: „Otazník ale visí nad startem Dominika Paleje, trápil jej nějaký svalový problém.“

Tři hráči soupeře se před nedávnem účastnili mistrovství Evropy amatérů UEFA Region´s Cupu v Turecku. Loni coby nováček divize skončil Jeseník šestý, skvělé umístění v obrovsky vyrovnané tabulce si však zajistil až výhrou v posledním kole, jinak byl ještě předtím ohrožen sestupem. Letos v létě tým postoupil přes Rýmařov z předkola MOL Cupu, v další fázi jej pak vyřadila druholigová Opava a v prvním divizním duelu remizoval středeční soupeř Bosporu v Hranicích 1:1.

Odjezd autobusu s hráči a fanoušky je tradičně od zimního stadionu ve středu ve 14 hodin.

Comments are closed.