Napsali o utkání…………………………..

Další demolici „made in Bohumín“ odnesly Kobeřice

Bohumín – To už nebude náhoda. Do Bohumína se nyní vyhrávat nejezdí. Spíše naopak. Pár týmů krajského přeboru by o tom mohlo povídat.

Bohumínští fotbalisté se radují. Daří se jim a dotahují čelo tabulky.Autor: Ivo Dudek

Dalším, komu Sittek a spol. přibalili k dresům a kopačkám na cestu domů ranec gólů, jsou fotbalisté Kobeřic. Ti se po duelu 10. kola vraceli na Hlučínsko zatíženi potupným „bůrem“.

Až do 35. minuty byl přitom duel vyrovnaný. Pak ale přišel zkrat brankáře Ziegla, který při výkopu trefil Sittka do zad, od kterých se míč odrazil do hostující branky. „To byl šťastný gól, ale i takové padají,“ přiznal trenér Bohumína Marek Poštulka. Jeho svěřenci do poločasu skórovali ještě jednou, když si na roh na přední tyč naběhl Jatagandzidis a svým pátým gólem v sezoně sebe i spoluhráče uklidnil.

Jistotu, že tři body zůstanou v Bohumíně, dala rychle po pauze premiérovým gólem letní posila Dominik Palej, na kterého v závěru zápasu navázali i Nowinski a Opic. „Jsou to jejich první góly, takže je určitě čeká zápisné,“ pousmál se Marek Poštulka. S děním na hřišti i výsledkem byl pochopitelně nadmíru spokojen. „Podali jsme výborný výkon, Kobeřice jsme v podstatě do ničeho nepustili, vyhráli jsme 5:0, takže hodnocení může být jen kladné,“ líčí Poštulka.

Bospor Bohumín – Sokol Kobeřice 5:0 (2:0)

Branky: 35. Sittek, 45. Jatagandzidis, 52. Palej, 87. Nowinski, 89. Opic. Rozhodčí: Picmaus – Futerko, Lalík. ŽK: 3:2. Diváci: 150.

Bohumín: Gladiš – Patrik Poštulka (69. Jadamík), Košťál, Nowinski, Szkuta (80. Vítek) – Sittek, Palej, Kempný ml., Kalous – Socha – Jatagandzidis (71. Opic). Trenér: Marek Poštulka.
Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/dalsi-demolici-made-in-bohumin-odnesly-koberice-20151013.html

Comments are closed.