Dorost pokračuje ve vítězné sérii………..

Dorost FK Bospor Bohumín přehrál  FC IRP Český Těšín a zaslouženě zvítězil 

    V neděli 6.9.2015 zavítali dorostenci FK Bospor Bohumín do Českého Těšína, kde je hostil dvojnásobný vítěz krajské soutěže, který doposud v tomto ročníku neokusil pocit z porážky stejně jako bohumínští. Dorost FK Bospor Bohumín potvrdil stoupající formu a velmi kvalitním výkonem přehrál soupeře a veze další tři body.

FC IRP Český Těšín – FK Bospor Bohumín 1:3 (1:1)

     Hostující nasadili od úvodního hvizdu neuvěřitelné tempo, se kterým se domácí velice těžko vyrovnávali. V prvních minutách se hrálo především po pokutová území bez gólových příležitostí. Když hostující stupňovali tlak a vypadalo, že gól v síti domácích je na spadnutí, zahrávali po zbytečném faulu volný přímý kop z půlky hřiště domácí. Hostující brankář Miroslav Nadhajský nakopnutý míč nejistým zákrokem nechal  bez kontroly v malém pokutovém území, který domácí dostali  se štěstím do branky, 1:0. Dorost FK Bospor Bohumín se brzy otřepal a důrazem a vůlí šel za vítězstvím. Ve 42. min. si vybojoval míč Martin Rapan, ukázal všem záda a podél brankáře k levé tyči vyrovnal, 1:1. Od druhé půle byl na hřišti již jeden tým. Bohumínští ždímali soupeře na jeho půli, ale chyběla přesnost a klid v koncovce. V 65. min. po kvalitní kombinaci ve středu pole se na hranici velkého čtverce uvolnil opět Martin Rapan a střelou do levého horního rohu poslal hostující do zaslouženého vedení. Domácí hrozili z brejkových a standardních situací, kterých však bylo jako šafránu z porovnáním hostujících. Dlouho trvalo bohumínským potvrdit svůj skvělý výkon. V 82. min. se dočkali, když dvojice Wzientek, Walecki rozebrali několika přihrávkami obranu domácích a druhý jmenovaný s přehledem zakončil, a uzavřel skóre utkání, 1:3. 

 
Branky FK Bospor Bohumín: Rapan 2, Walecki

Sestava FK Bospor Bohumín: Nadhajský –  Galusek, Mudra, Poštulka, Hruška – Burda, Černický, Walecki, Holub – Rapan, Kudela náhradníci – Wzientek, Ogrocki, Jamárik, Biječek, Barteček, Vicher, Kurowski

Trenér: Mgr. Libor Plhoň
Asistent trenéra: Ondřej Plhoň
Vedoucí mužstva: Vladimír Burda

Comments are closed.