V prvním kole nové sezóny dorost FK Bospor Bohumín nezaváhal

    V sobotu 15.8.2015 od 14.00 hod. v prvním mistrovském utkání krajské soutěže nové sezóny 2015/2016 hostili dorostenci FK Bospor Bohumín na hřišti za parkem dorostence FK Skotnice. Domácí v utkání nezaváhali a připsali si první vítězství.

FK Bospor Bohumín – FK Skotnice 6:1 (2:0)

     Utkání začalo s 30 min. zpožděním z důvodu bouřky, která se prohnala nad Bohumínem a řádně pokropila hřiště. Úvod utkání patřil domácím, kteří již ve třetí minutě se ujali vedení díky pohotovosti Petra Wzientka,1:0. Domácí se snažili  hrát útočně, ale zakončení chyběla přesnost. Hostující dostali příležitost ke srovnání z pokutového kopu, ale Miroslav Nadhajský byl proti, střelu mířící k pravé tyči bravůrně vytěsnil na rohový kop. Klid do šatny zařídil domácím opět Wzientek, 2:0. Do druhého poločasu domácí nastupovali s dvoubrankovým vedením, ale záhy po závaru před brankou snížili hostující na 2:1. Domácí byli nějaký čas v útlumu, ale vítězství šli naproti. Po mnoha smolných zakončeních, které 5 krát skončilo na tyči nebo vedle brány, se ujala individuální akce kapitána Waleckého, 3:1. Další branku přidal z levé strany výborně hrající Michal Hruška. Utkání se dohrávalo pod taktovkou domácích, kteří přidali ještě dvě branky, na 5:1 zvyšoval opět Walecki a skóre uzavřel Martin Rapan. Je pozitivní, že všichni střídající hráči se na hřišti neztratili, i když některým je pouhých 15 let.

Branky FK Bospor Bohumín: Wzientek 2,  Walecki 2, Hruška, Rapan

Sestava FK Bospor Bohumín: Nadhajský – Jamárik, Mudra, Poštulka, Hruška – Kaczor, Galusek, Walecki, Holub – Rapan, Wzientek, střídajíci Kudela, Motloch, Černický, Burda, Boczek, Dobeš

Trenér: Mgr. Libor Plhoň
Asistent trenéra: Ondřej Plhoň
Vedoucí mužstva: Vladimír Burda

 

Comments are closed.