Muži znají stěžejní body letní přípravy

Ve středu 12. června odehrají muži Bosporu poslední duel v rámci 30. kola Moravskoslezské divize F ročníku 2023/2024 v Polance a následně je čeká dovolená, přesto ještě v sobotu na hřišti mají v plánu rozlučku se sezónou i trenérem Martinem Špičkou. Pod vedením nového kouče Filipa Racka se pak ke startu letní přípravy před dalším ročníkem čtvrté ligy sejdou v pondělí 8. července.

„Bude to vše rychlé, jako ostatně každé léto. Prakticky pořád budeme pracovat na hřišti, protože bych rád týmu vštěpil styl, kterým bychom se chtěli na podzim prezentovat. Je perfektní, že v kádru jsou zkušení borci, kteří v tom určitě pomůžou,“ usmál se nový trenér Bosporu Filip Racko. Aktuálně je jisté, že první novou tváří bude zkušený ofenzivní záložník Martin Váňa. „Nejsou avizovány velké odchody, a tak řešíme možný příchod dvou tří hráčů, zapojíme i dorostence,“ dodal.

Bospor má v plánu tři přípravná utkání. Po prvním týdnu, který kvůli údržbě trávníku obou hřišť za parkem absolvuje tým ve Vrbici, dojde na duel se Stonavou, hrát se bude v sobotu 13. července od 10 hodin. Ve středu 17. července do Bohumína dorazí tým Dolních Datyní (17 h, hřiště bude upřesněno) a poslední tréninkový duel léta je v programu v sobotu 20. července od 10 h s Českým Těšínem, hrát už by se mělo ve Fotbalovém areálu Pavla Srnička za parkem.

O víkendu 27. a 28. července čeká Bohumíňáky úvodní souboj v rámci domácího poháru MOL Cupu, o týden později se pak rozběhne i nový ročník Moravskoslezské divize F. Los čtvrté nejvyšší soutěže se koná 20. června v Olomouci, ve stejnou dobu už by měl být znám i první pohárový protivník.

Comments are closed.