Malí Bosporáci se poměří s ligovými celky

Atraktivní zážitek čeká v sobotu 26. března malé fotbalisty bohumínského Bosporu. Tým U8, který sdružuje hráče ročníku narození 2014, se zúčastní nesmírně kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Špunt Cup. Do Náchodu na severovýchod Čech se sjedou kromě bohumínského družstva i zástupci řady domácích ligových celků.

FK Pardubice, FC Hradec Králové, SFC Opava, FA Bohemians 1905, FK Dukla Praha, FK Přelouč a SK Jičín. To budou soupeři malých Bohumíňáků v základní skupině, první duel odehraje Bospor hned od 8:00 hodin s vrstevníky z Pardubic. „Hrací čas každého zápasu je 16 minut a bude se zápolit venku na umělé trávě,“ poznamenal šéftrenér mládeže FK Bospor Petr Bijok.

Celkový vítěz atraktivního klání, kterého se účastní třeba i celky pražské Slavie, Baníku Ostrava nebo polského Slasku Wroclaw, bude znám kolem 16. hodiny. „Věřím, že to bude pro naše kluky opravdu velký zážitek. Jsem přesvědčen, že do kraje Boženy Němcové vyrazí i řada rodičů, protože tady je i spousta atraktivních míst na následný výlet,“ dodal Petr Bijok.

Comments are closed.