Bruntál byl vyřízen povedeným začátkem

Bohumíňáci potřebovali po dvou předešlých ztrátách naplno bodovat a to se jim v duelu s Bruntálem taky povedlo. K vítězství je nasměrovaly dvě trefy z úvodu utkání. Vítězství svěřenců trenéra Martina Špičky ale mohlo být daleko vyšší, bohužel spoustu zajímavých akcí domácí celek nedotáhl do zdárného konce.

Bospor vstoupil do utkání skvěle a už v první minutě zásluhou vedl. Od postranní čáry centroval Jan Stošek a František Hanus se hlavou trefil do protipohybu brankáře – 1:0! „První gól nám hodně pomohl. Celý zápas jsme pak měli pod kontrolou,“ uvedl pro Deník asistent trenéra bohumínského týmu Patrik Poštulka.

Domácí byli aktivní i nadále a v 25. minutě přišel druhý úder. To Milan Halaška sklepl míč pro Ondřeje Strojka, který se z hranice šestnáctky trefil přesně – 2:0. Hosté pak prostřídali, snažili se s výsledkem s omlazeným týmem něco udělat, ovšem to skýtalo prostor pro útočné výpady domácích. Kdyby dali Bohumíňáci šest branek, nikdo by se nemohl divit, ovšem skóre se už nezměnilo.

„Ve druhém poločase jsme mohli definitivně rozhodnout, ale i tak jsme moc rádi za tři body. Museli jsme zabrat a vyhrát. V týdnu jsme si k posledním výsledkům něco řekli a hráči si to vzali k srdci. Na hřišti to bylo vidět,“ pochválil hráče Bosporu Patrik Poštulka.

FK Bospor Bohumín – FC Slavoj Olympia Bruntál 2:0 (2:0), branky: 1. Hanus, 25. Strojek. Sestava Bosporu: Jakub Kodeš – Stošek, Jan Kodeš, Václavíček, Sporysz (86. Uher) – Ferenc, Hanus, Strojek, Bloksch, Halaška (80. Ptáček) – Padých (90. Kvapil).

Comments are closed.