Nedělní pohárové derby má exligový náboj!

První ostrý zápas sezóny čeká muže Bosporu už tuto neděli. V areálu Pavla Srnička za parkem se od 17 hodin v předkole MOL Cupu představí svěřenci Martina Špičky proti nedalekým Dětmarovicím a kromě tradičního rivalství okresního derby půjde ještě o další velmi atraktivní šanci – postupující do 1. kola národního poháru totiž přivítá doma ve středu 11. srpna doma exligovou Opavu!

Bohumíňáci mají za sebou dvě přípravná utkání po dovolené. Stonavu porazili 3:0, Viktorii Přerov 4:1. Teď to ale bude úplně něco jiného. „Pro nás i soupeře je to v podstatě první pořádný zápas po skoro devíti měsících, takže o hledání nějaké motivace není asi třeba vůbec spekulovat. Navíc jde o derby s Dětmarovicemi, které má vždycky náboj, a teď je ještě ke všemu ve hře bonus v podobě možného zápasu s exligovým týmem Opavy. A to se nepoštěstí každý den,“ uvedl kouč Martin Špička.

Jeho tým by měl být kompletní, jediný otazník visí bohužel nad startem střelce Jakuba Padýcha, který léčí zdravotní potíž. „Pevně věřím, že na stadion si najde cestu spousta fanoušků a hlavně nám pak vytvoří tu ideální domácí kulisu. Doufám, že je potěšíme a postoupíme,“ burcoval kouč Bosporu.

Zápas má výkop v neděli v 17 hodin, řídit jej bude jako hlavní arbitr Vojtěch Matějek z Petřvaldu. Vstupné je tradičně ve výši 40 korun a jedinou změnu je, že u vstupu místo lístku bude pro každého platícího diváka připraven slosovatelný bulletin. V pauze se tři šťastní fanoušci mohou těšit na ceny. Zápasu budou přítomny i kamery České televize, šot se objeví ve večerních Brankách bodech.

Comments are closed.