Bospor zdecimoval Orlovou pěti trefami

Ke druhém přípravnému utkání si muži Bosporu pozvali soka  z 1.A třídy a svou roli jasného favorita bezezbytku splnili. Hned dvěma trefami se na vítězství nad Orlovou podílel navrátilec Jakub Padých a dal jasně najevo, že s jeho trefami bude moci Bospor znovu v příštím ročníku divize F naplno počítat. Bohumíňáci se trefili pětkrát, ale výhra mohla být výrazně vyšší.

Soupeři nepomohl ani fakt, že do branky Slavie si stoupla někdejší opora ostravského Baníku Antonín Buček. Hlavně díky němu hosté přežili několik šancí a ošemetných situací, jenže po půlhodině hry se Bospor rozstřílel a jasně směřoval za vítězstvím. Ve druhé půli už se měnilo skóre jenom jednou, ale domácí soupeře v podstatě nepustili do vážnější gólové šance. Oproti duelu v Karviné proti U19 byl výkon výrazně lepší.

Další duel odehraje Bospor v pátek 4. června od 17:30 h doma proti Hlučínu.

FK Bospor Bohumín – MSK Slavia Orlová 5:0 (4:0), branky: Padých 2 (1x z pen.), Halaška, Kvapil, vlastní. Sestava Bosporu: Štefka – Ferenc, Václavíček, Košťál, Stošek – Horák, Palej, Hanus, Halaška – Kvapil – Padých. Střídali: Latocha, Malysz, Uher.

Comments are closed.