Klub vyhlašuje březnovou JOMA Challenge!

Chybí ti fotbalové tréninky natolik, že už ani doma bez balónu a pohybu nevydržíš? Pokud je to vážně tak, a i ty třeba ve svém dětském pokoji či někde venku zkoušíš trénovat, tak stačí, aby tě u toho nahrál někdo na mobil, poslal nám video, a možná právě tebe cena nemine! Vyhlašujeme totiž domácí březnovou „JOMA Challenge“ o drobné upomínkové předměty partnera mládeže.

„Z každého kategorie a týmu budou vybrány minimálně dvě videa, jejichž majitelé budou odměněni drobným dárkem od našeho partnera mládeže, společnosti JOMA,“ uvedl šéftrenér mládeže FK Bospor Petr Bijok a dodal: „Nejlepší videa budou zveřejněna na našich webových stránkách, facebooku a třeba zaujmou natolik, že se dostanou i do našeho bohumínského televizního kanálu T.I.K.“

Jak má video vypadat?
Délka: cca 1 minuta (maximálně).
Obsah: například běh v terénu na zahradě přes překážky, nebo klidně i běh doma, posilování (kliky, břicho, švihadlo atd.) a samozřejmě práce s míčem – žonglování, vedení míče, kličky či nějaká parádička.

Toto video pošleš trenérovi a po ukončení soutěže provedeme výběr těch nejlepších, které odměníme. Videa posílejte do 31. března 2021. Pokud nemá někdo kontakt na svého trenéra, může si ho najít na klubových stránkách nebo volat šéftrenéra Petra Bijoka.

Comments are closed.