Úspěšný víkend mladých talentů Bosporu

Hned dvě mládežnická družstva FK Bospor se o víkendu zapojila do přípravných turnajů a klubu dělala opravdu vynikající reklamu. Mladší žáci se totiž na výborně obsazeném turnaji v Chuchelné dostali až do finále, mladší přípravka pak na turnaji v Rychvaldě nedala nikomu šanci a suverénně si dokráčela pro vítězství.

Mladší žáci (na snímku ve světle modrých dresech) porazili v Chuchelné všechny soupeře v základní skupině. Mladí Bohumíňáci zdolali Hlučín 2:0, stejným poměrem Bruntál, družstvo Studénky 4:1 a nejtěsnějším výsledkem a díky jedinému gólu získali i skalp Darkoviček. Padli tak až ve finále s týmem ostravského Baníku a s vítězi si pořídili i společnou fotografii.

Do nedalekého Rychvaldu se vydala v sobotu 27. června také mladší přípravka (ve žlutých dresech). V obrovském vedru si na hřišti Slavoje sáhli kluci na dno svých sil, ale stálo to za to, protože bez jediné porážky si došli pro zlaté medaile při skóre 39:9. „Moc děkujeme za vzornou reprezentaci klubu všem hráčům, trenérům a samozřejmě i bouřlivě fandícím rodičům,“ shrnul oba turnaje šéftrenér mládeže FK Bospor Petr Bijok.

Comments are closed.