Na výhře v generálce měli podíl i nováčci

Účastníka 1.A třídy Baník Albrechtice porazili muži Bosporu v posledním tréninkovém duelu léta 4:0, a zaznamenali tak svoji první výhru během přípravy. Rozdíl dvou soutěží byl na hřišti areálu Pavla Srnička za parkem znát, domácí celek pak svou převahu korunoval také čtyřmi brankami. O úvodní dva góly se postaraly nové tváře v bohumínském týmu.

Nově s kosovským mladíkem Muftarim v bráně a v sestavě s testovanými beky Richtárem, Krakovčíkem i odchovancem, záložníkem Blokschem kráčeli domácí za vítězstvím. Úvodní branku vstřelil Denis Siekiera, jehož příchod z Dětmarovic se dotáhl do zdárného konce, druhý gól zaznamenal mladíček Petr Bloksch, který se po sbírání ostruh v mládežnických týmech Vítkovic i Baníku zkouší prosadit v mužském fotbale v mateřském klubu.

Po změně stran se prosadili Jan Ferenc a rovněž Mario Latocha, který ještě nemohl kvůli administrativním detailům dotažení jeho hostování z Třince nastoupit v utkání MOL Cupu v Dětmarovicích. Nyní už je potvrzeno pokračování vytáhlého, přitom rychlého a běhavého forvarda v Bohumíně i pro nadcházející divizní ročník.

FK Bospor Bohumín – FK Baník Albrechtice 4:0 (2:0), branky: Siekiera, Bloksch, Ferenc, Latocha. Sestava Bosporu: Muftari (Svrčina) – Richtár (Ferenc), Krakovčík (L. Poštulka), Košťál, Uher – Bloksch, Vaclík (Palej), Siekiera, Latocha, Halaška – Lišaník.

Comments are closed.