Senzační otočku skóre dokonal gól v nastavení!

Bospor prestižní derby se silným soupeřem zvládl! Svěřenci trenéra Martina Špičky sice nebyli v duelu s posilami nabitými Dětmarovicemi favoritem, vstřelili sice úvodní gól, ale soupeř brankami na konci a začátku poločasu skóre otočil. Jenže nováčkovi to nestačilo. Bohumíňáci šli za svým cílem a po srovnání rozhodl v nastaveném čase Lukáš Poštulka.

Od prvních minut měli mírně navrch hosté, přesto po půlhodině udeřil domácí zkušený forvard Martin Hanus. Tři minuty před přestávkou ovšem hostující Řapek srovnal a v 52. minutě poslal po krásné akci Dětmarovice do vedení ligou protřelý Tomáš Mičola. Bospor pak tahal za kratší konec provazu, přežil střelu do tyče, jenže s přibývajícím časem se hra přece jen začínala srovnávat.

Bohumíňáci moc chtěli a jakoby měli i fyzicky navrch. Stoper Pavel Moskal tentokrát šel na plac z lavičky a deset minut před koncem zařídil srovnání. Ovšem ani to domácímu celku nakonec nebylo dost. Ve třetí minutě nastavení si na centr naskočil Lukáš Poštulka a poslal bohumínské fotbalisty i fanoušky do extáze.

„Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z Heřmanic, ale nepovedlo se to, herně měl navrch dlouho soupeř. Naštěstí za vedení 2:1 nás Dětmarovice nedokázaly dorazit třetím gólem a považuji za pozitivní, že znovu tým ukázal velkou morální sílu a derby otočil. Moc cenné vítězství,“ uvedl trenér Bosporu Martin Špička.

FK Bospor Bohumín – SK Dětmarovice 3:2 (1:1), branky: 31. M. Hanus, 80. Moskal, 90+3. L. Poštulka – 42. Řapek, 52. Mičola. Sestava Bosporu: Švrčina – Sittek, L. Poštulka, Košťál, Ferenc – F. Hanus, Leibl, Palej (56. Latocha), Lišaník (56. Moskal), Padých – M. Hanus.

Comments are closed.