Proběhla valná hromada. Bez emocí

V klidu a jen s krátkou diskuzí proběhla poslední červnový den v restauraci na zimním stadionu v Bohumíně valná hromada FK Bospor Bohumín. Klub je stabilizovaný, dosáhl v poslední sezóně zajímavých sportovních výsledků od mužů až po přípravky, a tak bilancování i výhled do budoucnosti se tentokrát nesly v přiměřeně pozitivním duchu.

„Nebývalo tomu tak vždycky, ale uplynulá valná hromada proběhla naprosto hladce. Zprvu jsme nebyli usnášeníschopní, ovšem po odsouhlasení čekací doby se mohlo následně splnit vše, co jsme měli v plánu,“ uvedl předseda klubu Lukáš Fluxa, který seznámil členy FK se sportovními výsledky, s hospodařením i výhledem na další měsíce.

„Máme obrovské štěstí, že naše snažení v rámci klubu je dobře vnímáno i vedením města a hlavně zastupiteli. Máme předběžný příslib, že po postupu do vyšší soutěže nám město pomůže překonat finanční zátěž, kterou přesun z kraje do divize přináší. Všem za vstřícnost moc děkujeme, bez této podpory zastupitelů bychom to nebyli schopni sami zvládnout,“ poznamenal Lukáš Fluxa.

Předseda klubu na závěr poděkoval všem, kteří se podílejí na chodu klubu, za skvělou práci a popřál členům FK Bospor příjemné prožití léta.

Comments are closed.