Soustředění Hrádek: Den třetí

Říká se, že třetí den na soustředění bývá kritický. Trenéři i další členové výpravy při pobytu žákovského týmu FK Bospor na Jablunkovsku si pořádně oddechli, že to neplatilo pro družstvo mladých fotbalistů na Chatě Hrádek.

V sobotu v půl desáté dopoledne byli všichni připraveni k další tréninkové jednotce pod vedením Dušana, Patrika, Davida a Lukáše. Hra jménem „štěstí“ probíhala hned pod chatou, na sjezdovce bylo rozmístěno šest stanovišť, na kterých kluci sbírali body do celkového vyhodnocení družstev.

Následoval dopolední fotbálek s trenéry a ve dvanáct hodin oběd. Po odpoledním klidu přišel na řadu výklus, vytrvalostí běhy, hry s medicinbalem, přetahovaná a fotbal.

Večerní program zpestřila „stezka odvahy“, kdy kluci po dvojicích absolvovali zhruba půlkilometrovou cestu lesem, na jejímž konci je čekala sladká odměna.

Krásnou tečkou za programem bylo vyhlášení družstev a jednotlivců v různých disciplínách, které kluci plnili po dobu celého pobytu. V neděli čeká svěřence našeho trenérského týmu dopolední trénink a po obědě odjezd domů.

Comments are closed.