Soustředění začalo, hráči přijíždějí do Hrádku

V Hrádku na Jablunkovsku se už muži Bosporu s vervou zakousli do prvních tréninkových dávek. Místo kondičního soustředění je letos tradiční, takže hráči vědí, co je čeká. Do Hrádku se tým bude sjíždět postupně, ostatně jak to hráčům umožňují jejich pracovní povinnosti.

Kupodivu se i přes vydatné sněhové přívaly dostala první část výpravy až k místu svého pobytu bez komplikací. Ti, kteří nebyli cestou přibržděni, údajně ani nemuseli nasazovat sněhové řetězy. První sedmička statečných se tak mohla hned pustit do drilu pod přísným dohledem trenéra Marka Poštulky (na snímku stojí úplně vlevo nahoře).

První část výpravy tvořili – na snímku nahoře zleva – Lukáš Poštulka, Jaroslav Kubinski, Jan Ferenc, Jaroslav Baculák, v podřepu pak Dušan Socha a Adam Šipula. Ve čtvrtek se k mužstvu připojí další kvarteto borců a o den později dorazí poslední šestice fotbalistů. V plánu je ostrá příprava, ale také příjemné vyplnění volného času, ve kterém bude znovu hrát přim fotbal. Ve výbavě hráčů totiž nechybí herní konzole a samozřejmě se bude hrát FIFA.

Přejeme chlapcům hodně sil a naši fanoušci se snad budou moci těšit i na další zajímavé fotografie z kondičního soustředění.

foto soustředění

Comments are closed.