Napsali o utkání………….

Bohumín zastavil rozjetou ofenzivu Šenova

Bohumín – Jejich jaro budí respekt, ale tentokrát narazili. Fotbalisté Šenova padli v duelu 26. kola krajského přeboru v Bohumíně 1:2 a připsali si teprve druhou porážku v novém roce.

 

Bohumín si doma poradil s Šenovem.Autor: Pavel Sonnek

Zato svěřenci Marka Poštulky získali v posledních pěti kolech třináct bodů. Proti soupeři, který v předešlých dvou zápasech nastřílel neuvěřitelných jedenáct branek, se prezentovali skvělým útočným fotbalem, který přinášel řadu šancí. A také góly.

„Bohumín hrál agresivně a tvrdě. Nevím, zda šlo o záměr, ale byli velmi důrazní,“ řekl trenér Alexander Minich, jehož tým po dvaceti minutách prohrával 0:2, když se prosadili Opic a Nowinski.

„Prvních třicet minut bylo od nás famózních. Kromě gólů jsme měli i další šance. Pak jsme bohužel přenechali aktivitu Šenovu a dostali nešťastný gól z brejku,“ uvedl domácí kouč Marek Poštulka.

Bohumín i po obrátce pokračoval v dobrém výkonu a ve velkých příležitostech se zjevili sami před Szarowskim Hanus a Sittek. To hosté byli na šance skoupí a až v poslední vteřině měl vyrovnání na noze kapitán Beránek, ale jeho zakončení po rohu chyběl důraz.

FK Bospor Bohumín – SK Šenov 2:1 (2:1)

Branky: 16. Opic, 20. Nowinski – 45. Bednář. Rozhodčí: Picmaus – Lalík, Novák. Bez ŽK. Diváci: 250.

Bohumín: Murín – P. Poštulka (87. Szkuta), L. Poštulka, Socha, Górniok (68. Kalous) – Sittek, Hanus, Palej, Nowinski (74. Kubinski) – Jatagandzidis (89. Šiška), Opic (78. Kurušta). Trenér: Marek Poštulka.

Vážení čtenáři, Deník na svém webu nemusí zveřejňovat celý obsah novin a celé znění všech článků. Ucelené zpravodajství z regionu, domova i zahraničí, kultury a sportu, a také rubriky zábavy, osobní inzerce nebo speciální přílohy najdete v tištěném vydání Deníku nebo ve zlevněné předplacené internetové verzi.
Aplikaci e-paper (elektronické vydání novin) najdete ve spodní části těchto webových stránek. Po připojení si tak můžete Deník v plném znění přečíst kdykoliv a kdekoliv na počítači nebo mobilním zařízení. Stránky i jednotlivé články můžete tisknout nebo archivovat.

Autor: Martin Ruščin
Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bohumin-zastavil-rozjetou-ofenzivu-senova-20160516.html

Comments are closed.