Napsali o utkání…………………………………….

Bohumín to nezlomil ani proti Vítkovu

Bohumín – Výsledkové trápení pokračuje. Fotbalisté Bohumína se nedočkali první výhry v nové sezoně ani proti Vítkovu.

 

Bohužel se to s námi táhne dál. Děláme velké individuální chyby a tvrdě za to platíme. Před zápasem jsme si říkali, že už to musí přijít, protože nehrajeme tak špatně, ale kiksy v defenzivě nás zase poslaly do kolen,“ zalitoval Martin Kempný starší, asistent trenéra Poštulky na bohumínské lavičce.

Když hráli hosté nedávno v Orlové, spokojili se s betonem takzvané prešovské kvality. „Tady si dovolili víc,“ pousmál se Kempný. Hru hostů ocenil. „Ale jo, byli fotbaloví. Hráli si to hezky zezadu, zkušeně. Řekl bych, že právě zkušenost zvítězila,“ přemítal Kempný.

Ani domácí se neprezentovali nějakou šmudlanou. „Herně to není špatné, je to určitě lepší než v minulé sezoně, ale nedaří se nám vést třeba 2:0, aby se mužstvo uklidnilo. Vyrábíme hrubky, soupeř je trestá góly a my pak doháníme. Proti Vítkovu jsme inkasovali vlastně z první podařené standardky a zase museli srovnávat,“ přibližoval Kempný. Nestačilo to. Bohumín po další hrubce inkasoval a když otevřel hru, dostal třetí gól z brejku.

FK Bospor Bohumín – TJ Vítkov 1:3 (1:1)

Branky: 37. Kubinski – 28. Černín, 51. Mikulenka, 66. Modelský. Rozhodčí: Takáč – Ham, Trojan. ŽK: 3:2. Diváci: 120.

Bohumín: Gladiš – Jadamík (62. Opic), Košťál, Górniok, Kalous – Szkuta (70. Vítek), Kempný, Palej (84. Šipula), Nowinski – Kubinski, Sittek. Trenér: Marek Poštulka.
Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bohumin-to-nezlomil-ani-proti-vitkovu-20150903.html

 

 

Comments are closed.