Přípravné utkání dorostu-2 výhry

V přípravě dorost FK Bospor Bohumín porazil TJ Petřvald

     V prvním přátelském utkání sezóny 2015/2016 si pozvali dorostenci FK Bospor Bohumín do Vrbice kluky z TJ Petřvald. Za úmorného dusna odehráli kluci FK Bospor Bohumín kvalitní přípravné utkání, které začalo od 17.00 hod. ve středu 5.8.2015.

FK Bospor Bohumín – TJ Petřvald 7:3 (4:2)

     Pro zranění, dovolené oba trenéři sestavili základní jedenáctky z toho, co měli. Domácí byli aktivnější, ale hostující v úvodu utkání efektivnější. Po nedorozumění v obraně domácích otevřeli v 10. min. skóre utkání hosté. Zanedlouho po přihrávce, která měla oči vyrovnal Michal Holub. Bohumínští byli více na míči, ale opět chyba v obraně a hostující opět šli do vedení, 1:2. Ve 20 min. vyrovnal za domácí Martin Rapan a zanedlouho skóroval Petr Wzientek,3:2. Do poločasu přidali domácí ještě jednu branku,4:2.
Druhý poločas byl již téměř celý v režii domácích, kteří kontrolovali hru a přidali další tři branky. Hostující upravili skóre na konečných 7:3 po parádně zahraném trestném kopu z 18 metrů.

Branky FK Bospor Bohumín: Rapan 2,  Wzientek 2, Holub, Ogrocki, Galusek

Sestava FK Bospor Bohumín: Kudela – Gábor, Mudra, Jamárik, Galusek, Holub, Walecki, Burda, Černický, Rapan, Wzientek, Biječek, Kurowski, Ogrocki

Trenér: Mgr. Libor Plhoň
Vedoucí mužstva: Vladimír Burda

V dalším přípravném utkání si dorost FK Bospor Bohumín poradil s týmem Internacionál Petrovice

    Ve druhém přátelském utkání sezóny 2015/2016 si pozvali dorostenci FK Bospor Bohumín do Vrbice tentokrát kluky z Internacionálu Petrovice, hrající krajskou soutěž. Za slunečného počasí v sobotu 8.8.2015 od 9.00 hod. odehráli kluci FK Bospor Bohumín další přípravné utkání, ve kterém si s chutí zastříleli.

FK Bospor Bohumín – Internacionál Petrovice 7:1 (1:0)

     V sobotním přátelském utkání v kategorii dorostu se bylo na co koukat. Pedevším domácí předvedli spoustu krásných kombinací, signálů a brankových zakončení. Od první minuty byli domácí aktivnější, ale hostující tým dlouho vzdoroval.  Ujala se až akce Martina Rapana, který se uvolnil pohybem a těsně před zakončením byl faulován. Z následného pokutového kopu, který proměnil kapitán týmu Lucas Walecki, šli domácí do vedení,1:0. Škoda dalších neproměněných příležitostí v prvním poločase. Ve druhé půli již domácí dominovali a začali se prosazovat i střelecky. Nakonec nasázeli klukům z Petrovic dalších šest branek. Velké poděkování patří také sudímu Jaroslavu Hrubému, který klukům utkání s přehledem odpískal bez nároku na odměnu. Děkujeme !!!

Branky FK Bospor Bohumín: Rapan 2, Walecki 2, Holub, Ogrocki, Galusek

Sestava FK Bospor Bohumín: Kudela – Gábor, Mudra, Jamárik, Vicher, Galusek, Holub, Walecki, Rapan, Biječek, Kurowski, Ogrocki,

Trenér: Mgr. Libor Plhoň
Vedoucí mužstva: Vladimír Burda

Comments are closed.